Vi har marknadens mest förmånliga  priser

FÖRMÅNLIGT
ÄRLIGT

Vi erbjuder dig som är elentreprenör kvalitetslösningar inom frostskydd och eluppvärmning till ett betydligt förmånligare pris än våra konkurrenter i Sverige. Vi kör med transparent prissättning. Alla våra kunder får samma, fantastiskt låga priser. 

Hur kan Elserie 
sälja så billigt?

Vi levererar direkt 
från vår fabrik.

FABRIKEN
100% ONLINE

Svenska elentreprenörer har tidigare varit tvungna att köpa in sina lösningar antingen från grossister eller från tillverkarnas återförsäljare. Varje mellansteg lägger på sina egna kostnader och ska ha täckning på produkterna. Elserie använder inga mellansteg: vi levererar direkt från vår fabrik till dig.

Hur håller ni koll på produkternas kvalitet?

Vi fokuserar på vår kärnkompetens.

FOKUS
ERFARENHET

I 40 års tid har vi koncentrerat oss på att utveckla och tillverka lösningar inom frostskydd, snö- och issmältning, eluppvärmning och byggarbetsplatsuppvärmning. Vi vill vara världsbäst på det vi gör.

Får man service av er?

Ja. 90 % av våra kunder skulle rekommendera oss.

90% REKOMMENDERAR
< 5 MIN

Vår kundtjänst finns här för dig och vi ger gärna rådgivning eller planeringshjälp enligt dina projektspecifika behov.

På vilket sätt levereras produkterna?

Snabbt och direkt dit du önskar.

SNABBT
FLEXIBELT

Flexibla betallösningar, snabba produktleveranser (2–4 arbetsdagar) och leverans direkt till kunden – även till byggarbetsplatsen.

Vad händer om man inte gillar produkten?

Du får 100 % nöjdhetsgaranti.

GRATIS RETURER
GARANTI

Har du av någon anledning fått fel produkter eller vill du bara returnera dem ändå? Inga problem. Du får tillbaka dina pengar till 100 % utan vare sig krav på förklaringar eller dolda kostnader.

 

Vad är Elserie egentligen för ett företag?

Elserie är ett nordiskt företag som ägs av Pistesarjat Oy, grundat i Finland år 1977. Omsättningen för Pistesarjat-gruppen låg år 2017 på ca 90 milj kronor. Vårt huvudkontor och våra fabriker ligger i Finland och vi har filialer i Sverige och Norge (inom kort).